Προφίλ

Το MODI CENTER έχει την δυνατότητα να καλύπτει όλες τις ανάγκες και όλα τα ενδιαφέροντα των πελατών του στο θέμα του Γάμου και της Βάπτισης. Τα έμπειρα στελέχη μας θα δώσουν ζωή στα σχέδιά σας καθώς και τους καλύτερους όρους για την άψογη οργάνωση του Γάμου σας ή της Βάπτισης του παιδιού σας. Η συνεχής εκπαίδευση, η γνώση και η εμπειρία όλων των θεμάτων του Γάμου και της Βάπτισης και η αξεπέραστη ποιότητα, αποτελούν για εμάς το σημαντικότερο συγκριτικό πλεονέκτημα.

Ο κος Τριανταφυλλίδης Μιχαήλ και η κυρία Τριανταφυλλίδου Ματίνα ιδρυτές και "ψυχή" του MODI CENTER παρακολουθούν απο κοντά όλα τα τμήματα εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτός ήταν και παραμένει ο πρωταρχικός σκοπός μας και για αυτόν το λόγο η ποιότητα οδηγεί όλες μας τις δραστηριότητες.

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους Οίκους Νυφικών στην Ελλάδα και αυτό αποδεικνύεται απο τους χιλιάδες καταγεγραμμένους πελάτες μας απο όλη την Πελοπόννησο, Αθήνα αλλά και απο όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Συνοψίζοντας, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και ανάπτυξη, χωρίς τη δική σας συμμετοχή, τη δική σας αγάπη, τη δική σας εμπιστοσύνη δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Ένα θερμό ευχαριστώ απο τα βάθη της καρδιάς μας. Ένα θερμό ευχαριστώ απο εμάς και το προσωπικό μας.

Α. Τριανταφυλλίδης
Διευθύνων Σύμβουλος
ΜΟΝΤΥ ΑΒΕΕ