Πολιτική Επιστροφών

(α) Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος

Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδoθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε πίσω σε εμάς, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στη διεύθυνση: 3o χλμ Αργους – Τριπόλεως, Άργος, Αργολίδα, 21200, υπόψιν Τμήματος Επιστροφών του ModiCenter.gr.
Για την επιστροφή του προϊόντος απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αποστείλετε σχετικό μήνυμα στο με τον κωδικό της παραγγελίας σας. Τον κωδικό της παραγγελίας σας μπορείτε να τον βρείτε από σχετικό email το οποίο λάβατε όταν πραγματοποιήσατε την παραγγελία ή αν συνδεθείτε στο site και επιλέξτε «Παραγγελίες» από το μενού μέλους. Με την αποστολή του μηνύματος επιστροφής, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα (e–mail), το οποίο θα σας ενημερώνει σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής του προϊόντος (συσκευασία, διεύθυνση επιστροφής, κτλ.).
Η επιστροφή λανθασμένου προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.
Εμείς, αφού παραλάβουμε την αίτηση επιστροφής και στη συνέχεια το προϊόν και πιστοποιήσουμε ότι όντως ειναι λανθασμένο, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή του αντιτίμου, με βάση τον τρόπο επιστροφής που μας έχετε δηλώσει, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων αποστολής που εμείς θα πληρώναμε για να στείλουμε το προϊόν.

(β) Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω στην παράγραφο (α).
Σημειώνεται ότι επιστροφές βιβλίων δε γίνονται δεκτές.
Σε κάθε περίπτωση σας συνιστούμε να επιστρέφετε το προϊόν με συστημένο δέμα με δηλωμένη αξία την πραγματική αξία του προϊόντος, έτσι ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας.

(γ) Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος (ισχύει μόνο για τα ηλεκτρονικά)

Τα ελαττωματικά προϊόντα και εφόσον αυτά καλύπτονται από εγγύηση θα πρέπει να αποστέλνονται κατευθείαν στον κατασκευαστή/αντιπρόσωπο (όπου αυτός υπάρχει). Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα στοιχεία του κατασκευαστή/αντιπροσώπου, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφετε στην παράγραφο (α) παραπάνω για επιστροφή προϊόντος και επιλέγοντας για λόγο επιστροφής ‘ελαττωματικό προϊόν’. Αν η κατασκευάστρια εταιρεία δεν εμφανιστεί από το σύστημα, παρακαλώ στείλτε e–mail στη διεύθυνση , και θα σας ενημερώσουμε για τις περαιτέρω ενέργειες σας.

Όροι Πολιτικής Επιστροφών

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντος από τον πελάτη προς τo ModiCenter.gr, η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του.
Σε κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις των εδαφίων (α) και (β), απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος είναι η συμπλήρωση του ηλεκτρονικού εντύπου επιστροφής εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη. Το ModiCenter.gr δεν αποδέχεται, επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, το προϊόν αποστέλλεται κατευθείαν στον κατασκευαστή. Το ModiCenter.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προϊόντα που έχουν υποστεί οποιαδήποτε βλάβη, για τυχόν ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται συσκευασμένα από τους προμηθευτές. Παρόλα αυτά διατηρείτε τα δικαιώματα που αναφέρονται παραπάνω.
Στην περίπτωση που επιστραφεί στο ModiCenter.gr, οποιοδήποτε προϊόν το οποίο δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, αυτό θα επιστρέφεται πίσω στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τον ίδιο.
Επιστροφή Χρημάτων: Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή χρημάτων, αποτελεί η εκτύπωση και αποστολή με φαξ του ειδικού εντύπου ‘Αίτηση επιστροφής χρημάτων’. Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων λόγω επιστροφής προϊόντος, το ποσό καταβάλλεται με τον τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή για αγορά του προϊόντος, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του από το ModiCenter.gr.
Εγγύηση Προϊόντων: Η εγγύηση των προϊόντων που εμφανίζονται στο δικτυακό τόπο του ModiCenter.gr είναι αυτή που καθορίζεται από τον κατασκευαστή του κάθε είδους. Το ModiCenter.gr δεν προσφέρει καμία επιπλέον εγγύηση, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.